dimecres, 22 d’abril de 2020

Cursa Virtual Landederra (4 hores de marxa Nòrdica virtuals)

Activitat de marxa nòrdica virtual en ple confinament organitzada pel Club deportiu Landederra.

Ja portàvem més de trenta dies de confinament a casa i jo ja enyorava sortir amb els meus bastons de marxa. Per suposat que el WhatsApp del club treia fum, omplint-se amb tot tipus de vídeos, missatges i fotos, per tal de no perdre l'esperit ni l'alegria del grup. Van ser moments molt durs, sobretot pels membres que vivien sols a casa.

En aquesta ocasió el club es va fer ressò d'una activitat virtual de marxa nòrdica i ho va voler aprofitar. El CD Landederra havia organitzat 4 hores virtuals de marxa nòrdica. Aquest club disposa d'una secció de marxa nòrdica (recreativa i de competició), amb sortides setmanals en l'entorn d'Elburgo (Àlaba). Ho van organitzar molt bé. En la web et podies apuntar en la franja horària que volguessis fer l'activitat i et podies imprimir el teu dorsal i tot. La cosa prometia.

La Núria i la seva filla, la Neus i una servidora ens vam apuntar sense pensar-ho. Ho vam dir amb tant poc temps d'antelació que no vam donar opció a que es pogués apuntar més gent del club, però almenys el nostre club tindria representació en l'activitat.

El més sorprenent va ser les emocions que van aflorar amb tot això. El fet d'haver d'equipar-se per la cursa, posar-se el dorsal, preparar els bastons i sortir al jardí/terrat/garatge de casa per fer marxa nòrdica, va ser inesperadament emocionant i divertit. Una sensació de pertinença i propòsit ens va omplir els cor. Ja no es tractava només de fer marxa nòrdica, fent voltes per un espai tancat, en un dia plujós i trist. Estàvem participant d'una activitat col·lectiva, encara que fos virtualment. De cop tot va prendre una altre color, tot tenia un significat i una missió molt clara. Vam fer-nos unes fotos i les cares ho diuen tot. Quina alegria poder tornar a fer marxa nòrdica, en grup i virtualment! Gràcies per la iniciativa CD Landederra!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada