diumenge, 1 de març de 2020

MagicLine


El nom sembla tret d'un espectacle de màgia, però és que aquesta marxa solidària organitzada per l'Hospital Sant Joan de Déu està carregada de moments màgics. Tot el grup ho va ensumar i vam omplir un autocar sencer que ens va deixar a Barcelona a prop de la sortida. Érem tres grups: Marxosos de Viladecavalls A, B i C. Faríem 15 Km. Els representants de cada grup van repartir un buf molt bonic de regal, un got plegable i un mapa a tothom. Puntuals, i a l'hora assignada, una marea verda va omplir la línia de sortida i vam iniciar la marxa sota un sol radiant i un dia excel·lent. Ja al primer avituallament ens van repartir galetes i beguda i un grup de noies ens va animar amb els seus balls. 
L'Equip al complet
Una mica abans de la sortida
Part del equip a dalt a Monjuïc
Unes quantes ens vam afegir a la ballaruga, malgrat que encara teníem gairebé tota la ruta per davant. Quina energia, quina màgia! Passar pel mig del jardí botànic va ser preciós i també poder veure l'estadi Olímpic, el funicular de Montjuïc i el telefèric. Una geganta amb les seves gralles animava el recorregut pels volts de la muntanya màgica. Al fossar de Montjuïc vam fer la parada més llarga i ens vam reagrupar una mica. I allà vam trobar més música, més menjar i una cisterna plena d'aigua per reomplir les cantimplores. Molta gent.

La Neus, l'Amèrica i l'Elena

Foto de grup a l'arribada

 Arribada al centre amb els bastons pujant per les Rambles. Quina sensació!!! Festa final a la Catedral. L'enhorabona a tothom! En total 15000 gràcies!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada