dissabte, 15 de febrer de 2020

Segon tram de l'Anella Verda

De bon matí ja estàvem preparats, ahir semblava que faria un dia calorós i ens vam equipar amb crema solar, ulleres i gorra. Com arriba a ser habitual, vam sortir del pàrquing municipal de Viladecavalls i ens vam dirigir fins a la torre Mossèn Homs. El plan era fer els trams 3 i 4 de l'anella verda de Terrassa. És a dir, un tram ideal per fer en família.
Foto del grup abans de la sortida
I precisament ahir ens acompanyava una bona colla de nens i nenes amb moltes ganes de gresca i xerinola, i que van alegrar-nos tot jugant entre ells i amb el Gauss, que s'ho prenia amb estoica resignació.

Grup de nens

Els nens amb el Gauss

Ahir la ruta no era circular i vam deixar uns quants cotxes al final del recorregut abans d'iniciar la marxa. La distància a recórrer, d'uns 7 quilòmetres, la vam fer molt bé perquè era en gran mesura molt planer i ample, ideal per fer marxa nòrdica. Tot i això, vam anar fent paradetes perquè els nens no es cansessin i també per anar-nos reagrupant.

Una paradeta al cami

Dia de marxa i relax
De tant en tant anàvem sentint a la Núria com, sigil·losa com una pantera (els seus pals no fan ni mica de soroll, com pot ser això?), es posava darrera d'algú i li deia, com si del seu subconscient es tractés "Aquesta tècnica!". Així doncs, havíem d'estar molt alerta i malgrat que anàvem animadament xerrant entre nosaltres, aprofitant l'ample del camí, els nostres sentits estaven esforçant-se al màxim procurant sentir els pals lliscar al costat tot impulsant-nos cap endavant amb una meravellosa sensació de llibertat i control exquisida.

Foto de grup al Llac Petit
Com passàvem a prop del Llac Petit ens hi vam atansar i el Gauss va anar directe amb totes quatre potes alhora a fer-se un bon bany, merescut després de tanta juguera. Avui tots hem gaudit, el Gauss amb el seu bany, la canalla jugant i els adults que hem fet un bon reportatge fotogràfic i hem gaudit del recorregut xerrant i millorant la tècnica.

Unes cabretes ben maques
Ametllers en plena floració
De tornada als cotxes vam trobar-nos amb un ramat de cabres i el pastor ens va ensenyar unes cabretes acabades de néixer. Això va fer el delit dels nens.
Un dia rodó com el sol que ens va acompanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada