dimecres, 29 de gener de 2020

Sortida per Viladecavalls amb monitors de la Diputació

Avui hem tingut un altre sortida, programada dins de les que es fan per a la gent gran del poble. Dos instructors de la Diputació, el Joan Antoni i el Sergi, ja ens estaven esperant puntuals a la plaça de la Vila. Aquesta vagada tocava fer-la pels voltants del poble perquè havia de servir de prova pilot. L'any vinent (2021), l'organitzarem nosaltres mateixos i convidarem a tres municipis, per això era important fer-la i prendre nota de tots els aspectes a millorar.

Fent el camí d'anada
I només trobar-nos amb els dos instructors, ja ens van donar la primera sorpresa, aquesta vegada portaríem nosaltres el grup. Així que la Núria, tota decidida, va prendre el comandament del grup i es va posar a delegar. Després de passar llista, va assignar a la Neus la funció de posar-se al mig del grup i al Fèlix, la de tancar-lo. Durant tota la jornada, els dos instructors de la Diputació que ens acompanyaven, van anar prenent notes de possibles errors al llarg de tot l'itinerari. El recorregut del dia l'havia pensat la Núria dies abans i els hi havia fet arribar al Joan Antoni i el Sergi perquè el poguessin fer amb antelació. Així que ells comptaven amb l'avantatge de conèixer per on s'havia d'anar en cada encreuament del camí. Calia ara comprovar, amb un grup de gent, si a la pràctica seria o no un recorregut adient i assolible per tothom. 

En plena ruta amb el Fèlix tancant el grup
Vam iniciar la ruta pel carrer Sabadell i després vam continuar pel camí d'Ullastrell fins arribar al camp que tenen els de la fundació Reto. El Joan Antoni li va dir a la Núria que havia escurçat el camí però que tot anava bé. Vam descansar una mica per veure aigua i treure roba i després vam continuar. Baixant pel Reto vam seguir per una pista ample fins a pujar per Can Garriga. La pujada va portar a fer una paradeta per reagrupar-nos i menjar alguna cosa. Vam aprofitar també per fer la foto de grup.

Durant la paradeta fent un pica pica
Foto de grup

Després vam continuar el camí, passant de tornada un altre cop pel Reto. Vam poder veure les vaques que estaven pasturant tranquil·lament tot remugant. Ha estat divertit veure al Sergi com s'hi acostava. Sort que per allà no hi havia cap toro! Aquest entorn d'avui, amb les vaques, semblava ben bé tret directament del prepirineu, preciós. Vam anar continuant el camí, lentament, fins arribar a un trencall i vam pujar per un corriol fins arribar un altre cop al carrer Sabadell. 

Contemplant les vaques de Can Coromines ( El Reto)
Després vam arribat a la plaça del ajuntament i el Joan Antoni ens va dirigir la sessió d'estiraments.
El recorregut d'avui havia agradat molt, perquè tot i que la zona és molt coneguda, hi havia gent que no coneixia aquest camí i tothom estava molt satisfet d'haver-lo fet. Ens vam acomiadar tots del Joan Antoni i del Sergi, després de donar-lis les gràcies per acompanyar-nos.
 
Fent estiraments a la plaça de l'ajuntament
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada