divendres, 13 de desembre de 2019

Sopar de Nadal

Aquesta nit com ja és costum, el grup de Corredors de Fons amb la secció de Marxa Nòrdica, hem celebrat el tradicional sopar de Nadal. Ens hem reunit al Restaurant Ristol, com comença a ser habitual. Tot i que era un dijous (dia laborable) ens hem ajuntat seixanta comensals.
Hem pogut gaudir d'un bon sopar i sobretot de molt bona companyia. La família comença a fer-se gran i feina hem tingut en encabir-nos tots plegats a la sala de menjador. Les taules disposades eren un brogit de rialles i xerinola i és que tothom es volia saludar i sobretot intercanviar unes paraules. Era com si un immens rusc s'hagués apoderat del Ristol i nosaltres fóssim abelles anant de flor en flor. Amb tant de rebombori i de moviment, aconseguir fer-nos una foto de grup va ser tot un repte i un assoliment increïble.
Però ja sabeu que les abelles son molt treballadores i l'endemà, una immensa majoria, havia d'anar a treballar.
Així que vam extreure ràpidament una conclusió que no va caldre ni portar a votació per ser del tot unànime. El proper sopar de grup, serà un dissabte i així podrem sortir (les abelles més mogudes, si més no) de marxa. Marxa nocturna, queda clar, oi?


Foto de grup de corredors i marxadors


 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada