divendres, 6 de desembre de 2019

Entrevista a Ràdio Marca

Avui la Núria i la Neus van deixar aparcats els bastons i l'equipació i van posar-se ben arreglades. Tenien una cita! Les estava esperant Ràdio Marca on l'Antonio Brieba té un programa que parla de la Marxa Nòrdica. Es grava entre setmana i s'emet tots els dissabtes al matí. Ell entrevista a gent que d'alguna manera està relacionada amb la marxa nòrdica i el seu món. Ja feia temps que l'Antonio anava darrera de fer una entrevista a una representació del grup de marxa nòrdica. Avui comptava amb la Neus, com a vocal de la junta del club i una de les més antigues a la secció i la Núria com a vicepresidenta del club corredors de fons i responsable de marxa nòrdica Viladecavalls.
Per fi havia arribat el dia, tenien molts nervis! Per a la Neus era la primera vegada que l'entrevistaven a la ràdio i per a la Núria tan sols la segona.

Així que de bon matí, la Neus i la Núria ja estaven en dansa, cap als Ferrocarrils en direcció a Barcelona. Van arribar a la ràdio súper puntuals.
L'Antonio, amb una tranquil·litat absoluta, va començar l'entrevista fent una presentació, i això va permetre a la Neus i la Núria relaxar-se una mica. Van parlar dels orígens del grup de marxa nòrdica de Viladecavalls i de com aquest havia crescut. La Neus va parlar també dels beneficis físics i psíquics de la marxa nòrdica. La Núria va parlar de la importància de tenir una bona tècnica. Des del dia en què la fundació Walkim va venir a Viladecavalls a fer un curs d'iniciació a la marxa nòrdica, el grup havia quedat molt satisfet i des d'aleshores es va començar a moure tot i tothom. La Núria va explicar que des d'aquell dia que no ha parat de formar-se. Primer fent un curs d'instructora de PilatWalk i després fent el de monitora de marxa nòrdica de la FEEC i pel que deia, no volia parar d'instruir se. Van riure tots plegats dient el que enganxava la marxa nòrdica. També van parlar de l'avantatge de viure a Viladecavalls i el privilegi de poder sortir entre els camps tan bonics.

I van acabar l'entrevista satisfetes de l'experiència i donant les gràcies a l'Antonio per l'oportunitat que els havia donat. Que et facin una entrevista a la ràdio és sempre una oportunitat única i molt emocionant. Enhorabona valentes!


El Antonio Brieba, la Nuria i la Neus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada