divendres, 15 de novembre de 2019

Sortida gent gran a Collserola

Avui hem fet la primera sortida fora del municipi, dintre del cicle de sortides proposades per la Diputació de Barcelona. De bon matí ja ens estava esperant l'autocar, al costat de la biblioteca del poble. Era un autocar enorme de 50 places i molt maco. Ens va rebre un conductor molt simpàtic que ens va portar, primerament, a Can Tries. Allà vam recollir un altre grup. Estàvem tots esveradíssims, semblàvem nens d'escola, però sense el mestre, així que imagineu el xivarri. Érem 20 persones però el so que generàvem era el d'un autocar ple de gom a gom i en plena disbauxa.
Tots sabíem que anàvem a la zona de Collserola però no el lloc exacte. Això va fer augmentar, si era possible encara, el nostre esverament. Ens van rebre el Joan Antoni i el Pep. No sé si ens deurien sentir arribar abans de veure l'autocar i tot, perquè només baixar ens van portar a una cafeteria que estava dintre d'una zona d'esbarjo. Allà vam esmorzar i, és clar, es va fer per fi... el silenci...

Abans de començar, el café

Prenent un cafetó
Van procedir al repartiment de bastons i de seguida ens van posar a fer quatre moviments per escalfar la musculatura. A continuació vam iniciar el recorregut i el silenci... el silenci... ja no hi va haver més silenci. Carregats de nou d'energia de l'esmorzar i escalfats pels exercicis d'escalfament, ja no hi va haver qui ens parés fins que vam arribar, no em pregunteu com, dalt d'un turó. La pujada no va frenar gens la nostra energia desbordant de col·legial. Ens ho estàvem passant genial! I el recorregut era preciós!

 El Pep al capdavant
Dalt del turó, on hi havíem aparegut com teletransportats, vam poder veure unes vistes impressionants de tot Barcelona. Allà vam descansar i fer unes fotos molt maques del grup. 

Esperant  a tota la colla
La Gràcia, la Joana, la Lola, la Núria i la Francis
Vam baixar i ens van aturar un altre cop a una part del recorregut, que de cop ens va aparèixer sobtadament, i a on el Pep ens va donar unes explicacions molt interessants de la zona i tot el que podíem veure. 

Escoltant al Pep
A l'acabar el recorregut vam fer uns exercicis d'estiraments que ens van venir de meravella amb el Joan Antoni i vam retornar els bastons. Després vam anar a dinar a les taules de l'àrea d'esbarjo. Després vam tornar amb el mateix autocar de nou a casa. Abans, però, ens vam poder acomiadar del Joan Antoni i el Pep, donant-lis les gràcies pel dia tan maco i distret que ens havien donat. I sortint de l'autocar, la disbauxa es va diluir, de nou, al tranquil poble de Viladecavalls. Fins la propera!

Fent estiraments amb el Joan Antoni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada