dilluns, 25 de novembre de 2019

Marxa amb torxes reivindicant el 25N

Ahir vam canviar els bastons per les torxes, aprofitant que era el dia internacional contra la violència de gènere. Vam anar cap a Can Tries on a les 20h teníem una cita molt especial. S'havia convocat una manifestació reivindicativa per donar recolzament a les dones i en contra de la violència de gènere. Aquesta activitat estava dintre del marc d'activitats que havia proposat l'ajuntament durant tota la setmana.
Vam arribar una mica abans de les 20h al centre cívic Paco Cano. Allà l'alcaldessa Cesca Berenguer va llegir un manifest i a continuació es van repartir cartells amb frases reivindicatives i les torxes que es van anar encenent. Aquelles torxes llarguíssimes amb un petit cercle a la base per protecció, semblaven realment unes espases amb la punta lluminosa, màgica. Així armades i orgulloses semblàvem invencibles.
A primera línia es va desplegar una pancarta de color lila amb el lema "Viladecavalls diu prou!". Al capdavant i com a representants del ajuntament, hi havia la Cesca Berenguer i la Dolors Salmeron i també hi havia representants del grup de dones de Can Tries.

Molta gent s'hi va engrescar i vam formar una riuada de llum multitudinària que anava deixant un núvol de fum al seu pas.

Es va fer tot un recorregut pel barri fins arribar a una zona enjardinada a prop de la llar d'infants. Allà es van col·locar unes flors i la presidenta del grup de dones de Can Tries va llegir un altre manifest.

Una marxa sense bastons però amb molta llum i molt emotiva que ens marca a foc uns records inoblidables i ple de vivències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada