dissabte, 8 de juny de 2019

La Nordica del'Agrupe

Avui, hem anat una petita representació del grup, a la Marxa Nòrdica de l'Agrupe. Organitzada per l'agrupació cientifico excursionista de Mataró, aquesta marxa estava dintre del calendari de marxes de la FEEC.
El entorn a sigut maquíssim, ens hem endinsat dintre del Parc Natural Montnegre Corredor, a la comarca del Maresme. Un camí ideal per fer marxa nòrdica, amb molta ombra.


Felix, Rosi, Nuria i Ramón
 Estàvem tant entretinguts amb el paisatge, les converses i el dia tan maco que a fet, que ens hem perdut a mig quilòmetre de l'arribada, però a valgut la pena perquè hem fet la descoberta de varies fonts.
Font de la Moreneta
 L'aventura ens ha passat perquè ha hagut un moment que no hem vist les cintes de la FEEC que marcaven el recorregut i a les hores hem començat a veure unes blanques.
 Han començat a passar ciclistes pel camí i un noi molt amable ens ha dit que estàvem seguint el recorregut d'una cursa que es feia al dia següent, que havia un noi davant nostre que estava marcant, el ciclista ens ha dit com retornar a la nostre marxa i així hem pogut arribar i acabar la nostre aventura.
La Rosi i la Nuria xerrant 
El Ramón admirant el paisatgeLa Rosi parlant al abituallament de l'arribada
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada