dissabte, 13 d’abril de 2019

Gala de l'esport

Ahir ens va tocat canviar d'equipació i penjar els bastons. vem anar al sopar de gala de l'Esport organitzat per l'ajuntament de Viladecavalls al pavelló municipal. Va estar un sopar divertidíssim i amb sorpreses. Com érem un grup reduït, ens van posar tots junts a una taula rodona. Ens vam sentir una mica com els cavallers de Camelot.

Una petita representació del grupPerò hi havia una cara desconeguda entre nosaltres... Hi havia un noi jove assegut, tranquil·lament, allà tot sol, a la nostra taula. I és clar, les nostres cares es giraven sense voler, de tant en tant, cap al noi. Imagino que totes mostraven un gran interrogant, perquè al cap de ben poca estona, però que va semblar segles, el noi va començar a parlar-nos. Realment estàvem tots desitjosos d'una explicació, i estàvem plens de preguntes: per què hauria vingut tot sol?, l'havien separat del seu grup, pobret?, l'hauria deixat la nòvia? En sentir aquella veu jove es va fer el silenci a la taula i vam escoltar intentant dissimular, alguns millor que altres, la nostra curiositat. El noi ens va explicar que l'ajuntament l'havia convidat, i que ell era el campió mundial de baldufes. Ooooh! Jo crec que si en aquell moment algú ens hagués fotografiat, hauríem sortit a algun programa de cares sorpreses o bocabadades.

Aquí estem amb "el campió de baldufes"
Les dones de marxa nòrdica


Una foto divertida del grup en la nostra taula rodona
La vetllada passava agradable i tranquil·la fins que va arribar l'entrega de premis. El noi va començar a enfadar-se perquè no li'n donaven cap. Quina vergonya!
Hi va haver també l'actuació d'uns equilibristes. Nosaltres, vam tenir l'enèsima sorpresa de la nit i vam recollir un premi, concretament una preciosa placa, per la nostra tasca de donar a conèixer la marxa nòrdica al poble. Quina alegria!

I una altra cosa abans no me n'oblidi. No us ho creureu, però al final el noi campió del món de baldufes va resultar ser un actor infiltrat que formava part de l'espectacle, tot plegat. Quina vergonya! :-)

A l'escenari amb la placa que ens han donat
Aqu estem tots els premiats

Actuació dels equilibristes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada