dissabte, 27 d’abril de 2019

1a Marxa Popular a Osona

Avui de bon matí un grupet reduït de marxadores intrèpides del club: la Dominika, la Maria Jesúsla Neus, l'Esther i la Núrias'han encabit dins un cotxe per anar cap a la conquesta de Vic. Les cinc tenien un objectiu molt clar: volien viure la marxa nòrdica des de les boniques contrades de la capital d'Osona. I com en la recerca del Sant Grial, les cinc estaven disposades al que fos per aconseguir el seu objectiu, tant enormes eren les seves ganes de primavera, de deixar-se embolcallar de les seves olors, del seus paisatges i d'assaborir la plenitud tot fent el seu esport preferit.


Cap a la conquesta de Vic!
I de fons... els Pirineus!
Era la primera marxa que organitzava la Unió Excursionista de Vic i davant les expectatives tant altes del quintet de dones, si jo mateixa hagués estat de l'organització, hagués tingut un extra de nervis, a més dels normals de l'estrena, naturalment. Així que van baixar del cotxe amb els sentits a tope, rebent-ho tot, es van topar amb una esplanada maquíssima amb herba d'un color verd intens. I a partir d'aquell moment, van començar a aprofitar la meravellosa oportunitat que la marxa d'avui els oferia amb paisatges tan macos de primavera i amb els contrastos de colors i d'arbres florits i d'un cel radiant.
Aquesta flor no es troba tant facilment
Amb un globus aerostàtic de fons
Foto de grup amb un cel radiant
Amb els ulls ben oberts ho captaven tot i, de tant en tant, es fixaven en els senyals de l'organització, just per no perdre's. Tot fent el recorregut, gaudien del paisatge i del camí, que era ideal per fer marxa nòrdica. En arribar a la meta i després d'uns onze quilòmetres de fruir, els hi van oferir, encara, un petit record: van rebre de regal un xiulet de fusta. I d'avituallament els hi van donar coca, xocolata, fuet i begudes.
Així doncs, per fortuna de tothom, la treballada organització va sortir airosa de l'escrutini intens de 10 ulls afamats de vivències i emocions i les cinc marxoses del dia no van quedar gens decebudes, ans el contrari, van quedar meravellades per la bellesa del recorregut i la impecable organització. Un èxit total coronat, com la cirereta d'un pastís, pels complerts estiraments oferts per la Cristina Borràs del grup de marxa nòrdica de Girona. I així van tornar, pregonant als quatre vents aquesta experiència d'avui i fent-nos dentetes a tothom.

A l'arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada